Er du vår nye institusjonskokk?

Flatanger kommune Logo

Flatanger kommune er en liten kystkommune i Nord-Trøndelag med ca. 1100 innbyggere. Nærmeste by er Namsos ca. 7 mil. Kommunen er i sterk vekst innenfor privat sektor, spesielt innenfor havbruksnæringen. Kommunen har ett relativt nytt pleie- og omsorgstun. Kommunen har gode oppvekstsvilkår for barn og unge og god barnehagedekning. Vi har en idrettshall med mange ulike aktiviteter. Er du glad i friluftsliv så er Flatanger ett eldorado både på land og på sjøen.

Flatanger pleie- og omsorgstun har ledig 50 – 100 % stilling som kokk/kokkemedarbeider for snarlig tiltredelse.

Kjøkkenet ved Flatanger pleie- og omsorgstun produserer mat til beboere ved Flatanger pleie- og omsorgstun og til hjemmeboende brukere. Flatanger pleie- og omsorgstun har ett flunkende nytt institusjonskjøkken (produksjonskjøkken) som er godt utstyrt.

Stillingen som kokk innebærer arbeid på dagtid, i helger og høytider og da i henhold til turnus.

Kvalifikasjoner

  • Du må fortrinnsvis ha fagbrev som institusjons- eller restaurantkokk med/og relevant praksis fra storkjøkken, andre med relevant erfaring og interesse for fagfeltet kan også søke.

Stillingens arbeids- og ansvarsområde

Som kokk har du varierte oppgaver, blant annet:

  • Sammen med kokk med fagansvar faglig ledelse, planlegging og drift ved kjøkkenet i samsvar med kommunens planer og rutiner, samt gjeldende retningslinjer og lovverk.
  • Matproduksjon/tilberedelse av måltider som er av faglig og forsvarlig standard med vekt på brukermedvirkning og økonomisk bærekraft.
    • Utarbeid og følge opp menyer som følger årstidene – tradisjonskost
    • Velge ut, kjøpe inn og behandle råvarer
    • Tilberede varm og kald mat, både spesialkost, hverdagsmat og selskapsmat
  • Bestillinger, mottaks- og lagerkontroll i henhold til økonomiske rammer.
  • Daglig oppfølging/veiledning av ansatte, andre medarbeidere og evt. lærlinger.
  • Nært samarbeid med andre faggrupper og avdeling.
  • Generelt ansvar for utvikling av tjenester og arbeidsmiljø

Personlig egnethet vil bli vektlagt og vi søker etter:

  • Positivitet og engasjement for fagfeltet – du er opptatt av å glede dem du lager maten for, med fristende retter som kan gi positiv matopplevelse.
  • Evne til å arbeide selvstendig, målrettet og systematisk og gode samarbeidsevner
  • Evne til å være fleksibel, løsningsorientert, positiv, serviceinnstilt og pålitelig.
  • Gode kommunikasjonsferdigheter i forhold til ansattgruppen og samarbeidspartnere. Må beherske norsk muntlig og skriftlig.
  • Evne til og forståelse for bruk av digitale løsninger i tjenesten

Vi kan tilby:

  • En spennende jobb med gode utviklingsmuligheter
  • En utfordrende og selvstendig stilling
  • Et hyggelig og tverrfaglig arbeidsmiljø i samarbeid med øvrige tjenester
  • Stillingen lønnes i hht gjeldende tariffavtale
  • Attraktiv pensjonsordning
  • 6 måneders prøvetid

Søknadsfrist: 29.05.2023

Søknad sendes via elektronisk søknadsskjema som du finner på Flatanger kommunes hjemmeside www.flatanger.kommune.no under fanen ledige stillinger.

Intervju må påregnes

Eventuelt krav om fortrinn må fremgå av søknad.

Spørsmål om stillingen kan rettes til avdelingssykepleier Maren Grønnerøe Sæther tlf.: 46 67 81 08, eller e-post maren-gronneroe.saether@flatanger.kommune.no

Del denne artikkelen

Liknende artikler: