Er du på utkikk etter husrom i Flatanger i vinter? Da er kanskje Klatrekåken noe for deg.

Klatrekåken består av to separate leiligheter med plass til 5-6 personer i hver enhet. Begge leilighetene er utstyrt med kaffetrakter, skarpe kniver, vaskemaskin, støvsuger, håndklær og sengetøy. Standarden på de to leilighetene er noe ulik på grunn av oppussing vinteren 2020. Klatrekåken er fremdeles under utvikling vi har planer om å gjøre hagen til en hyggelig plass, huset skal males, og leilighet 8 skal også pusses opp.
Leilighetene har felles parkering, søppeldunker og hage. Hver leilighet har egen terrasse. Det er noe dårlig telefon-dekning, men WiFi er tilgjengelig i begge leilighetene.

Leiligheit 10 (Strømsveien 10) :

Totalrenovert i 2021 med topp moderne standard. Kjøkken, stue, bad, et lite soverom med dobbeltseng, og et stort soverom med to køyesenger. WiFi, vaskemaskin, kaffetrakter, skarpe kniver og det du måtte trenge av kjøkkenredskaper. Håndklær og sengetøy er tilgjengelig. Spisebord med plass til opptil ti personer.

Leiligheiten har 6 sengeplasser, men for langtidsleie er nok 3-4 personer maks.

Husleie for denne leiligheten er 6. 000 kr i måneden inkl. strøm.

Leilighet 8 (Strømsveien 8) :

To soverom, stue, kjøkken og bad. Stort soverom med dobbeltseng og en køyeseng, lite soverom med en køyeseng. WiFi, vaskemaskin, mikrobølgeovn, kaffetrakter, skarpe kniver og det du måtte trenge av kjøkkenredskaper. Håndklær og sengetøy er tilgjengelig.

Leilegheten har 6 sengeplasser men for langtidsleie er nok 3-4 personer maks.

Husleie for denne leiligheten er 4.000 kr i måneden inkl. strøm.

Se www.klatrekaaken.no for mer info og bilder av leilighetene.

Reservasjon og spørsmål rettes til klatrekaaken@gmail.com eller telefon; 957 00 767