– Vi må vise fram hvor fint vi har det

Hovedvinneren av flatanger.no sin fotokonkurranse mener Flatanger er verdens beste sted å bo, og hun håper flere før øynene opp for både de flotte folkene og den flotte naturen i kommunen.

– Har jeg vunnet? Så artig! kommer det fra Ida Christine Myren når flatanger.no ringer for å informere om at det er henne som har stukket av som hovedvinner av fotokonkurransen i forbindelse med lanseringen av nettportalen.

Hun er født og oppvokst på Utvorda, helt nord i Flatanger kommune. Flatangerpatriot på sin hals, og hun benytter enhver anledning til å framsnakke heimkommunen.

– Det er veldig bra at det er kommet en nettportal som belyser hvor flott vi har det her i Flatanger. Det finnes ikke et bedre sted å bo, mener hun.

 

Jeg opplevde at alt var så upersonlig i Trondheim. Slik er det ikke her!

 

Hun er akkurat ferdig med å utdanne seg som sykepleier i Trondheim, og nå har hun kommet flyttende hjem igjen til Utvorda. Hun jobber på sykehuset i Namsos.

Vinneren av fotokonkurransen til flatanger.no. Ida Christine Myren.

– Det beste med Flatanger må være naturen og folkene. Grunnen til at jeg valgte å flytte hjem i stedet for å bli værende i Trondheim er nettopp disse tingene. Pluss at jeg har familien min her. Da jeg bodde i Trondheim kjørte jeg stort sett hjem hver helg, sier hun og ler.

– Jeg har hele tiden prioritert å pleie nettverket mitt her hjemme, foran det å skape et nytt nettverk i Trondheim. Jeg har vært klar på at jeg skulle hjem igjen, legger hun til.

Ida forteller også at det ikke skorter på aktiviteter å holde på med utenom jobb.

– Jeg driver blant annet på med storvilt-jakt. Jeg går mye tur i fjellet og så er jeg veldig glad i å padle med kajakk. Jeg er også ganske aktiv i den interkommunale revygruppa Staut Teaterlag. Det er liksom hjertebarnet mitt. Vi er medlemmer fra både Utvorda og Statland, men vi holder forestillinger på Lauvsnes og andre steder også, sier Ida Christine.

På spørsmål om hva hun vil trekke fram som de beste lokkemidlene for å trekke folk til Flatanger, er svaret kontant og greit.

– Det er et flott sted å både bo og være. Vi er et gjestfritt folkeslag og her har du mulighetene til å holde på med det du har lyst til. Jeg opplevde at alt var så upersonlig i Trondheim. Slik er det ikke her!

 

Som hovedvinner av fotokonkurransen får Ida Christine Myren et flott sitteunderlag som hun kan ha med seg på tur.

Del denne artikkelen

Liknende artikler: