Flatanger sokn er sammenfallende med Flatanger kommune, mens Statland sokn ligger i Namsos kommune. Det er 1100 innbyggere i Flatanger og 250 innbyggere på Statland. Kommunesenteret i Flatanger heter Lauvsnes. Stedet ligger 68 kilometer fra Namsos og 87 kilometer fra Steinkjer. Det er bussforbindelse til begge byer. I Namsos er det kortbaneflyplass, med daglige avganger til Rørvik og Trondheim, og i Steinkjer er det togforbindelse nordover langs Nordlandsbanen og sørover langs Trønderbanen.

Vi søker etter ny sokneprest i Flatanger og Statland.

Soknene har til sammen tre kirker: Løvøy kirke (i Flatanger) fra 1872, Vik kirke (i Flatanger) fra 1873 og Statland kirke fra 1992. Det planlegges stort 150 – årsjubileum i Vik kirke i 2023. Omtrent 80 % av befolkningen i begge sokn er medlemmer i Den norske kirke. Folkekirken oppleves som en selvsagt del av lokalsamfunnet. Gudstjenestene kan ha vekslende oppslutning. Ved dåp og begravelser søker folk til kirkene, og benytter seg av tilbudet som gis.

Arbeidsoppgaver

 • Soknepresten må regne med å gjøre alle oppgaver i henhold til tjenesteordning for menighetsprester.
 • Soknepresten får sete i Flatanger menighetsråd og i Statland menighetsråd.
 • Tjenesten er regulert gjennom arbeidsplaner og samarbeid med andre prester i prostiet.
 • Soknepresten inngår i en ordning med fordeling av tjenesteuker.

Kvalifikasjoner

 • Søkere må fylle vilkårene i henhold til Kvalifikasjonskrav for tilsetting som menighetsprest, jfr § 2 i Forskrifter om tilsetting av menighetsprester og § 3 i Tjenesteordning for menighetsprester.
 • Ved tilsetting blir det tatt forbehold om at den som tilsettes kan fremlegge tilfredsstillende politiattest.

Les mer om stillingen HER

 

 

Folla Maritime Service AS prosjekterer og produserer ulike typer arbeidsbåter i aluminium  til havbruksnæringa. Selskapets historie startet i 1994, og selskapet har levert  83 fartøy siden den gang. Selskapet utfører også service og reparasjoner på fartøy og utstyr til havbruksnæringa. Selskapet som er lokalisert i Flatanger i Nord-Trøndelag har om lag 20 ansatte, og har en årlig omsetning på om lag kr 50 mill.

Folla Maritime Service AS har nylig flyttet inn i ny produksjonshall på 2.300 m2 i Storlavika Industriområde på Lauvsnes i Flatanger. I tillegg til ny produksjonshall har vi etablert båtheisrampe og båtheis som kan løfte fartøyer på inntil 450 tonn. I forbindelse med denne satsningen trenger vi å styrke flere ledd i vår organisasjon:

Vi søker etter følgende fagarbeidere;

Platearbeider

Sveiser

Industrimekaniker

Innredningsmontør

Serviceleder

Søknadsfrist: Snarest

Les mer og søk på stillingene HER

 

 

Vi er et lite familiedrevet selskap som ble startet tilbake i 1989, og består av restaurant med inntil 150 sitteplasser i tillegg til terrassen. Vi har ala-carte, fastfood, sjømat, selskap og catering. Vi har 7 motellrom og 16 leiligheter – 85 senger totalt. Leilighetene leies ut til turistfiske fra mai-september. Fisketurisme er en viktig del av vår drift. Zanzibar Inn ligger på Lauvsnes i Flatanger kommune. Flatanger er blitt kjent i Europa for godt fiske, naturfoto, kajakk, dykking og som profesjonell klatre-destinasjon med omtrent 230 ruter i ulike vanskelighetsgrader. Den hardeste har en grad på 9a pluss.

Har du du lyst til å være med å drive restaurant midt i Norges vakreste skjærgård?

Vi er på utkikk etter nye medarbeidere som kan jobbe i både kjøkken, restaurant /bar og renhold.

For English, press HERE

Zanzibar Inn drives hele året, og nå nærmer høysesongen seg med stormskritt. Fra mai/juni og ut september er det mye å henge fingrene i. Vi søker derfor etter noen som har lyst til å drive restauranten sammen med oss her ved havet midt i Norge.

Vi søker etter personer som har erfaring fra kjøkken restaurant og servering.

 • Kveldstid/ukedager/weekend
 • Heltid eller deltid
 • Sesong og fast ansettelse

Oppstart snarest eller etter avtale.

Les mer om stillingen HER

Har du spørsmål eller ønsker å søke på stillingen, ta kontakt med Camilla Aakervik på post@zanzibarinn.no eller på telefon; +47 906 16 363/+47 915 93 739

Du kan også ta kontakt via Zanzibar Inn sin Facebook-side

 


Folla Elektro AS ble etablert i 2017, og vi holder til på Lauvsnes i Flatanger. Vi tilbyr våre tjenester til alle kjøpere av elektrotjenester i Flatanger og omegn. Vi betjener kunder både i privat- og bedriftsmarkedet, samt marin og maritim sektor. Vi har god kunnskap om vårt lokalmarked, og vi står til t,jeneste for våre kunder med rask responstid og god tilgjengelighet.

Grunnet økende oppdragsmengde, søker vi flere dyktige medarbeidere:

 • Automatiker

 • Installatør

 • Skipselektriker / Elektriker med maritim erfaring

Vi ser etter deg som:

 • Har yrkesstolthet
 • Er serviceinnstilt
 • Liker å jobbe selvstendig og i team
 • Har stå på vilje, strukturert og personlig engasjement
 • Ønsker å flytte til vår perle av en kystkommune

Les mer om stillingen HER

Søknadsfrist: Snarest

Spørsmål om stillingene samt søknad med CV rettes til daglig leder Aleksander Olsen på e-post aleksander@follaelektro.no eller mobil 414 04 938

 

Aqua Kompetanse AS ble stiftet i 2000, og har i dag kontorer i Flatanger, Namsos, Rørvik, Sandnessjøen, Steinkjer, Tromsø og Bergen. Aqua Kompetanse er et konsulentfirma i vekst. Vi tilbyr tjenester innen fiskehelse, miljø, vanndynamikk, FoU og mye mer.Havbruksnæringen står for størsteparten av oppdragsmengden vår, og som firma utvikler vi oss i takt med næringens behov, vekst og ambisjoner. På avdeling Vanndynamikk arbeider vi med havstrøm, bølger, hydrografi og batymetri gjennom innhenting og analyse av data, rapportering og ulike modeller. Vi er i dag fem ansatte i avdelingen, men samarbeider mye på tvers av hele firmaet.

Åpen søknad:

Hos oss i Aqua Kompetanse jobber autorisert fiskehelsepersonell, marinbiologer og oseanografer – samt andre fagfolk innenfor havbruk, økologi og fysiologi.

Vi utfører alle typer undersøkelser tilknyttet marint miljø og oppdrett.

Send søknaden til: post@aqua-kompetanse.no

 

 

Har du en ledig stilling i Flatanger? Ta kontakt med oss, så fikser vi det for deg.